επιχειρηματική ανάπτυξη

Η εταιρεία Verisfield επιχειρεί με εξωστρέφεια και κέντρο τον άνθρωπο. Επιλέγει στρατηγικές συνεργασίες που βασίζονται στην ειλικρινή επικοινωνία και ανταποδοτικότητα.

Για την ενίσχυση του χαρτοφυλακίου των προϊόντων της η Verisfield επιλέγει συνεργασίες με αναγνωρισμένες και καταξιωμένες εταιρείες του χώρου. Αναζητά στις συνεργασίες της την εξειδίκευση, την εμπειρία και την αμοιβαία εμπιστοσύνη. Με αυτά τα κριτήρια γίνεται και η επιλογή των εταιρειών που αντιπροσωπεύουν την Verisfield σε άλλες χώρες του κόσμου όπως η Κύπρος, το Αζερμπαϊτζάν, η Γεωργία, το Ουζμπεκιστάν, η Αλβανία, το Ισραήλ, η Μαλαισία και η Σινγκαπούρη, το Βιετνάμ, το Χονγκ Κονγκ, η Νότια Αφρική, η Ιορδανία και άλλες χώρες.
Για την παραγωγή των προϊόντων της η Verisfield έχει επιλέξει εξειδικευμένα GMP εργοστάσια παραγωγής φαρμάκων στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές που ορίζει η φαρμακευτική νομοθεσία, οι οποίες εξασφαλίζουν την παροχή ποιοτικών και αποτελεσματικών φαρμακευτικών προϊόντων προς τους ασθενείς.
Για την διακίνηση των προϊόντων της η Verisfield έχει επιλέξει στην Ελλάδα έναν στρατηγικό συνεργάτη με μεγάλη εμπειρία στην αποθήκευση και διανομή φαρμακευτικών προϊόντων. Πιστοποιημένος σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα (ISO / H.A.C.C.P.), εξασφαλίζει την άμεση και με τις κατάλληλες συνθήκες μεταφορά των προϊόντων της Verisfield σε όλη τη χώρα.